Valpmys i soffan

Idag har jag bara legat hemma och slappat, jag skulle egentligen ge mig ut på stan för att fika med en kompis. Det finns ett jättemysigt hundfik som vi hade tänkt besöka men jag har blivit sjuk så vi får ta det en annan dag. Jag hostar och det kliar i halsen, jag antar att det är den tiden på året nu när alla blir sjuka. Jag hoppas verkligen att det går över fort. Det är inte alls kul att bara ligga i soffan hela dagen men eftersom det har varit så dåligt väder så det har inte gjort så mycket. Jag har mest kollat på Youtube och ätit choklad. Mamma kom över en liten stund, hon hade med sig lite mat och godis men det bästa av allt var att hon hade med sig sin grannes lilla valp. Det är en jättesöt liten chihuahua kille på bara 6 månader. Han kissade dock på min matta vilket kanske inte var riktigt lika kul. Nu ska jag försöka sova en stund och hoppas att den här förkylningen ger med sig fort.

chihuahuavalp i prickig kopp

(Visited 1 times, 1 visits today)