Vardagslyx, vad är det?

Vad är vardagslyx för dig? Jag undrar vad andra personer tycker är lyxigt och flärdfullt. Vi hade en middag här hemma i helgen och började prata om att unna sig saker och lyxa till vardagen. Det visade sig att vi hade väldigt olika åsikt om vad som var lyx! Vissa tyckte att det bara var riktigt dyra saker. Sådant som vanliga människor inte har råd med alls. Jag höll inte med, för mig kan det vara en massa olika saker. Att till exempel unna sig själv eller hunden en fin hudvårdsprodukt någon gång ibland. Till exempel nya Estée Lauder som har så fina väldoftande krämer och vackra förpackningar att man känner sig som en prinsessa direkt. Jag brukar faktiskt skicka min hund till ett så kallat hund-spa en gång i månaden där hon får ett ordentligt bad, massage som är särskilt anpassat för hundar och det bästa av allt är att de tar hand om sådant som jag själv inte orkar göra. Nämligen att klippa klor och göra rent i öronen.

Valp i en prickig kopp

(Visited 1 times, 1 visits today)