Senaste inläggen

Hund i en bil
Flytta med hund
  • 25 Nov, 2021

Har du kontaktat en mäklare Linköping och det har blivit dags för en flytt så finns det några saker att tänka på som matte och husse. Hundar känner av stress och det kan ta ett tag innan de känner sig bekväm i sitt nya hem och områden, men det finns saker du kan göra för att underlätta för din hund. Bor du redan i staden kan du ta med dig hunden på promenader till ditt tilltänkta kvarter.

Två välmående kaniner
Kaninleksaker för alla kaniner
  • 02 Nov, 2021

Det är viktigt att kaniner får möjlighet att uträtta alla sina naturliga beteenden i deras boende för att de inte ska utveckla problembeteenden som gallerbitning. Kaniner är aktiva djur som behöver få utlopp för sin energi. Ett utmärkt sätt att aktivera kaninen är att ge den roliga leksaker. Kaninleksaker finns i en mängd olika utformningar och det finns något för alla kaniner. Leksaker som de flesta kaniner uppskattar är tunnlar av olika slag, hus att gå in i eller hoppa upp på och gnagleksaker.

Hundtillbehör för hundar i alla åldrar
  • 29 Sep, 2021

Din hund behöver flera tillbehör, både utanför och i hemmet. De flesta hundtillbehör är antingen till för att hunden skall känna sig hemma eller för att hunden skall kunna aktivera sig. En hund kräver regelbundna promenader utomhus för att få sin motion och även kunna genomföra sina behov. Därför är ett bra koppel viktigt. Andra tillbehör som är bra att ha är en avsedd sovplats och matplats. Hundar gillar att sova på hundbäddar och äta från skålar eller tallrikar och inte direkt på golvet.

Hund i bil
  • 22 Sep, 2021

När det gäller att ha en hund i bilen finns det vissa regler du måste ta hänsyn till annars kan du få böter. Vi börjar med ämnet att lämna kvar en hund i en stillastående bil. När det gäller temperaturer så får din hund inte vara ensam i en bil om bilens temperaturen är över +25°C eller under -5°C. Du får inte regelbundet lämna en hund i en bil men som max får en hund vara själv i tre timmar i bilen.